SunPampas Katusählyä Ylivieskassa!!
SalibandyJulkaistu: 17.06.2024 22.12

SunPampas Katusählyä Ylivieskassa!!

Lauantaina 15.6. pelattiin toista kertaa Populan naisten edustusjoukkueen järjestämä katusählyturnaus. Turnauksessa oli kolme sarjaa; miesten sarja, naisten sarja sekä sekasarja.

Lauantaina sää oli vaihteleva, välillä tuli virkistäviä vesikuuroja, välillä aurinko paistoi. Tunnelma pysyi kuitenkin tasaisen iloisena ja korkeana. Myös mainitsemisen arvoisilta tapaturmilta tai loukkaantumisilta vältyttiin, vaikka voitosta taisteltiin tulisesti. Tapahtumassa suoritettiin myös arpajaiset, jossa oli mahdollisuus voittaa huikeita palkintoja.

Turnauksen jatkoilla oli mahdollisuus pulahtaa Juurakon poreammeeseen palauttelemaan lihaksia päivän rasituksesta. Loput maitohapot sai jättää Kymppikerhon tanssilattialle, ja Sun Pampas -festarilipun voittaneet pääsivät vielä nauttimaan livemusiikista Ylivieskan jäähallilla.

Kiitos kaikille sponsoreille, pelaajille, katsojille, toimitsijoille, tuomareille, Populan miesten joukkueelle, juontajalle ja muille tapahtumassa mukana olleille ja sen mahdollistaneille toimijoille.

Naisten joukkue onnittelee vielä lämpimästi arvonnan voittaneita ja turnauksen voittajajoukkeita!❤️🔥

Naisten sarjan voittaja: Nice try

Miesten sarjan voittaja: Lääderi

Sekasarjan voittaja: Tulisijamestarit

Lisää tapahtumasta ja sen tunnelmasta löytyy tililtä @sunpampaskatusahly