Liekkimiehet vs All Stars
Julkaistu: 21.03.2023 19.46

Popula All Stars näytti Liekkimiehille kaapin paikan!
Menneen viikonlopun toinen "saundi" nähtiin Liekkimiesten ja Populan Legendojen merkeissä, kun legendaarinen All Stars peli pelattiin pienoisen tauon jälkeen, kun kuuluisan epidemian jälkeen saatiin mennä jälleen.
Itse pelissä Populan All Stars vei Liekkimiehiä, kuin kuoriämpäriä pesäpallolukemin 10-4.
Heti pelin alkuun oli nähtävissä, että Populan legendoissa on jäätävää potkua kiekkoilun merkeissä. Käytännössä kaikki legendat pelasivat hienon kiekkopäivän.
Populan "imu" kiekkokansaan oli jälleen hienosti nähtävissä, kun päivään nähtiin monisatapäinen yleisö, kiitos tästä lämpimästi jälleen koko kiekkolaaksolle!

Ottelu oli hyvälämpöinen alusta loppuun. Sievoista koomisuutta nähtiin viimeisessä erässä, kun Liekkimiesten valmentaja Nino Sipilä haki raivoisasti vielä poppoota peliille, ottaen aikalisän ja maalivahdin pois tappiotilanteessa 8-2. Tämä napsahti omaan nilkkaan ja All Stars naulasi voiton legendoille.
Sipilän mietteet pelin jälkeen olivat vielä paljon puhuvat. - Piti antaa puolustuspäässä hiukan armoa vanhuksille, ettei ne olisivat saunalla niin vihasella päällä ja pieksää kiukaan kera muita pihalle.
Liekkimiehet saunoi kauden pakettiin siis hyvällä sykkeellä.