Joonas Raudaskoski Liekkipaitaan!
JääkiekkoJulkaistu: 22.07.2024 17.55

Joonas Raudaskoski Liekkipaitaan!

Liekkimiesten valmistautuminen uuteen kauteen jatkuu hienojen sopimusuutisten kera.

Nivala Cowboysien kasvatti, Joonas "Jones" Raudaskoski laittaa puita uuniin Kalajokilaakson kiekkoylpeyden riveissä tulevalla kaudella.

Vasemmalta puolelta tulisesti ampuva puolustaja on niittänyt kunnioitettavaa mainetta, niin pisteiden valossa, kuin mentaalipuolellakin, kapteenin tehtävissä "Länkkäreissä" ja Yjk:ssa.

Maaliskuussa vuonna 1994 päivän valon nähnyt 30 vuotias pakki vahvistaa punanuttujen alakertaa ja uhkuu intoa tulevaan.

- Loistavalla fiiliksellä Liekkipaitaan. - Ylivieskasta löytyy jääkiekon saralta kaksi huippu organisaatiota ja nyt on meikäläisen aika siirtyä aistimaan Populan pöhinää 3-divarissa, aloittaa Jones.


- Populan joukkueesta löytyy jo valmiiksi paljon kavereita, jotka ovat hehkuttaneet Populan meininkiä.

- "Jantan" pelinumero ei ollut paikallisen kultaliikkeen kelloilla ostettavissa, joten saa nähdä millä vedetään, naurahtaa Raudaskoski ja summaa, että tarkoituksena on pitää hauskaa ja tuoda omat mausteet pöytään pelien voittamisen kannalta.


- Kärkihän sarjassa on kova, mielenkiinnolla odotan mitä tuleva kausi tuo tullessaan. - Ja mieleen on tottakai jäänyt Populan huikeat yleisömäärät esimerkiksi viime kevään kotipeleistä, joten toivottavasti sama meininki jatkuu, toteaa Liekkiperheen tuore tulokas loppuun.

Sopimusuutisissa myös mollivoittoiset tiedotteet kuuluvat elämään.


Liekkimiesten monivuotinen, hirmutehoja nakutellut luottohyökkääjä Erik Päivärinta siirtyy Nivalaan "lehmipoikien" laitumille. Ypyän kyläkoulun legendaarisesta kiekkokoulusta Kalajokilaakson kiekkokansan suosioon ponnistanut puimurien korjaaja pui viljaa tulevalla kaudella Nivalassa. Liekkimiehet toivottaa isolla liekillä Erelle tsemppiä tulevaan.


Kovan luokan sopimusuutisia on jälleen luvassa piakkoin, joten ollaan kuulolla! Puita!