9
MAA
19.00
Edustus, 3. Divisioona, pohjoinen lohko 7

Popula - Laser HT Akatemia  

Wetteri-Areena

LAUANTAIN VÄLIERÄ WETTERI AREENALLA!

Liekkimiesten taival kolmosen pohjoislohkossa välierien osalta käynnistyy tulevana perjantaina Oulussa Laser HT Akatemian vieraana. Kauden tähän astisesti ehkä se kovin ja suurin ottelu tullaan eittämättä käymään kuitenkin tulevana lauantaina, kun välierien toinen osaottelu tullaan pelaamaan Ylivieskassa Wetteri-Areenalla. Kolmas taisto käydään tarvittaessa sunnuntaina Oulunsalossa.
Atmosfäärit tulevaan taistoon ovat psykedeeliset, kun kalajokilaakson kansan ylpeys iskee kauden suurimpaan. Mailapelijoukkueista kalajokilaaksossa mukana ovat vielä Populan kiekko ja salibandy, sekä Nivalan "länkkärilauma" Cowboys. Populan salibanymiehet ovat jo finaalissa, joten Liekkimiehet ja Länkkärit tulevat toivon mukaan piakkoin perässä tekemään suurta historiaa ja unelmaa Kalajokilaaksoon.
Päävalmentaja Antti sorvoja odottaa innolla tulevaa. - Välieräpelit Laserin Akatemiaa vastaan edessä ja vastus kovenee selkeästi. - Fiilikset on hyvät, vaikka hiukan haastajan asemassa lähdetäänkin Ouluun ryöstöretkelle ja sitten homma jatkuu lauantaina kotona.
- Joukkueen pitää todellakin olla valmis ja ymmärtää voittavan pelin vaatimustaso ja nöyryys. - Nyt pelataan niitä tärkeimpiä pelejä ja toivottavasti osataan nauttia näistä ja toivotaan vieläkin enemmän porukkaa hallille ja kunnon mökää pönttöön, summaa Sorvoja tulevaa saagaa.
Lauantaina kiekko jäässä klo 19.00!


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista