18
HEL
16.00
Kalajokilaakso liiga, Kalajokilaakso-liiga

Popula - Milkyway  9 - 4

Ylivieska

Liekkijunnut jatkoon viikonlopun paikallisesta!

(arkistokuva)
Liekkijunnut jatkoon viikonlopun paikallisesta!
Menneenä viikonloppuna pelattiin myös Kalajokilaaksoliigaa, kun Populan "junnut" pistivät Wetteri-areenalla puita halki, poikki ja uuniin paikallistaistossa Haapavetistä Milkywayta vastaan.
Liekkijunnujen juomapullovastaavan, Toni Arvolan mietteet olivat ennen peliä jo paljon puhuvat. - kuntopuntaria oli turha katella vai mikä se nyt siellä liiton sivuilla oli, naurahtaa Arvola jäätävällä huumorillaan.
- Voittohan siitä oli kairattava jos jatkoon haluaa. - Videopalaverissa käytiin virheet läpi ja nyt ne on pyritty korjaamaan.
Ottelun kulku oli kotipainotteinen, kun peli oli viiden minuutin jälkeen jo 3-0. Ensimmäisessä erässä tehtailtiin peräti seitsemän maalia, taukolukemiksi 5-2.
Milkyjen 3-2 kavennus oli kaunista katseltavaa, kun Aittokylän oma poika, Arto Viitala ampui ranteella huikean maalin yläputken alle. "Popan" rannelaukaus on yksi sarjan kovimmista eittämättä.
Toinen erä oli ensimmäisen toisinto, kun liekkijunnut painoivat pelin yllä ja maaleja tehtailtiin tasaisesti läpi erän. Loppulukemat 9-4:ään laukoi Tomi Räsänen. Maalin pohjusti ottelussa 2+2 tehnyt Hannu "taikuri" Hautamäki. Kotipoppoon maalissa Teppo Isokosken suunnistustaidot olivat myös kohdillaan, kun kiekkosade oli välillä aikamoinen.
- Hyvä pöhinä jälleen päällänsä, kolmella kentällä ja parilla maalivahdilla päästiin matsiin. Liekkö sitte lietsonut porukan pelimielelle jälkeinen saunailta.
Arvola on silminnähden huojentunut tulevaan - Jatkossa ollaan, pelit vielä kesken, joten katsellaan kuka vastaan asettuu.
- Kyllähän meillä on tavoitteena päätyyn asti mennä, sillä kaikki on voitettavia joukkueita. - Lauantaina tosiaan pelattiin hyvin, muutama suvantovaihde oli ottelussa, mutta kyllähän se lopen meijän peli oli.
- Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja Halmetojaki pääsi ensimmäisen pömppelin täräyttään liekkipaita päällä, vinkkaa Arvola iloisena loppuun.
Ottelussa olivat vahvasti mukana#hammaslääkärikeskusjouhevat#pirjonpakariylivieska
Ottelun palkitut: Populasta Antti Halmetoja ja Sami Pietilä. Milkywaysta Riku Haukipuro ja Aki Tuominen.
Playoff pelejä odotellessa! Vamos!
Tilastot

9 - 4

Milkyway
5 - 24 - 2 -

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista