Popula Team - Utajärven Urheilijat  2 - 4

Ylivieska

Liekkimiesten kausi pakettiin!

Kalajokilaakson kiekkoylpeys Popula Team alias Liekkimiehet taipuu ja törmää toistamiseen viimekauden tapaan Utajärven Urheilijoihin.
Ottelun ensimmäinen erä oli kotijoukkueen hurmosta alkuun, kun Perttu "Perde" Tuomaala soitti maalilaulua heti ensimmäisen hyökkäyksen päätteeksi tutulla ranteellaan. Tästä hetki ja Oulaisten laina Juho Viitanen huudatti lähes viisisataapäistä yleisöä hienolla yv-maalillaan.
Toisessa erässä legendaarinen "kirous" nosti kuitenkin päätään, kun UU:n Joni Ämmänpää maalasi heti erän alkuun. Liekkimiesten Arttu "shampoo" Rantalan jälkeen sarjan toiseksi nopein luistelija, Toni Oilinki maalasi vielä tasoituksen ilman muita merkintöjä toiseen erään.
Kolmannen erän alku oli synkkä kotipoppoolle, kun Ämmänpään veljeksistä Eetu laukoi ylivoimalla voittomaalin 3-2 ja Kasper Kokko sinetöi reilun minuutin perästä loppulukemat 4-2. Huikean playoff-saagan pelannut liekkivahti Matias "Mutu" Eskola piti toiveita yllä aina viimeiseen hetkeen asti torjuen kaksi läpiajoa kolmannen erän lopussa, antaen mahdollisuuden tulla vielä pelille.
Hirmuinen kairausyritys yv:tä myöten vielä erän loppuun ei kantanut kuitenkaan tulosta ja UU täten finaaleihin Haukiputaan Ahmoja vastaan.
Kunniamaininta myös Utajärven maalilla loistaneelle Perttu Savolaiselle, joka venyi vajaat 50 kertaa kiekon eteen, ollen yksi ratkaiseva palanen koko välierä-sarjassa.
Popula Team kiittää kaikkia mukana olleita kaudesta! Yhteistyökumppanit, toimihenkilöt, pelaajat ja ennen kaikkea yleisö, jotka teitte tästä huikeasta matkasta jälleen mahdollisen! Kiitos!
Ottelun avausmaaliveikkauksessa onni suosi Janne Linnaa lämpimän liekkipipon merkeissä! Maalin veivasi jälleen kerran Perttu Tuomaala, jota oli veikattu useasti.
Valmennuksen analyysia ja muuta tiedotetta luvassa myöhemmin liekkicornerissa! Coming soon!